Filters

Wie zijn wij?

Al 15 jaar zijn wij dé specialist in de organisatie van vakanties & themakampen voor jongens en meiden. In de zomervakantie organiseren we toffe jongerenkampen en vakanties in binnen- en buitenland. Met altijd kleine leeftijdsgroepen, onze all-inclusive formule en 24/7 begeleiding.

Voor een fantastisch kamp is het belangrijk dat jouw kind dingen doet die hij/zij leuk vindt. Door goed te luisteren naar onze klanten weten wij precies waar behoefte aan is. Hierdoor zijn wij in staat om onze vakanties elk jaar nog beter te maken en het aanbod nog beter aan te passen op de wensen van onze Simbo-vakantiegangers. Dus waar de interesses van jouw kind ook liggen, er is altijd een passend kamp te vinden.

Bij het kiezen van een kamp ga je niet over één nacht ijs. Je kijkt bijvoorbeeld naar de kwaliteit, veiligheid en begeleiding, zodat je zeker weet dat je kind een geweldige tijd beleeft en je als ouder je kind met een gerust hart achter kunt laten. Bij Simbo zijn deze zaken gegarandeerd goed in orde.
De 4 principes achter onze vakanties en jongerenkampen:

  • Plezier en een goede sfeer
  • Groepsgevoel en vrienden en vriendinnen voor het leven
  • Even niks moeten maar alleen doen wat jij leuk vindt
  • Goede zorg in een veilige omgeving

Plezier en een goede sfeer
Plezier en een goede sfeer staan bij ons bovenaan. Simbo vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Of je nu al vaker op kamp bent geweest of dat dit de eerste keer wordt, onze reisleiding zorgt er voor dat iedereen zich vanaf het begin op zijn gemak voelt. Ze zijn erop getraind om te zorgen voor een fijne groepssfeer en staan garant voor een hoop lol en plezier!

Groepsgevoel en vrienden en vriendinnen voor het leven
Het maakt niet uit of je alleen of samen vrienden boekt. Onze reisleiding zorgt ervoor dat iedereen deel uitmaakt van de groep. Als je met Simbo op kamp gaat ben je altijd met leeftijdsgenoten die dezelfde interesses hebben als jij. Onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Samen beleef je mooie avonturen en onderneem je de leukste activiteiten. Je maakt vrienden voor het leven.

Even niks moeten maar alleen doen wat jij leuk vindt
Tuurlijk gelden er regels, maar dat is nodig voor goede en prettige vakantie voor iedereen. Het hele jaar moet je al zoveel, nu ‘moet’ even helemaal niks. Gewoon, even chill en relaxt. Daar is vakantie toch voor? Even alleen maar leuke dingen. Met alleen maar jongens en meiden van je eigen leeftijd. Op jullie manier, wanneer jullie er zin in hebben. Dit is jullie vakantie.

Goede zorg in een veilige omgeving
Uiteraard kun je rekenen op goede zorg voor je kind in een veilige omgeving. Alle jongerenkampen worden begeleid door jonge, hippe en sportieve meiden en jongens. Deze reisleiders weten goed wat de kinderen willen, ze zijn natuurlijk zelf ook kind geweest. Bovendien zijn reisleiders vaak werkzaam in (of in leiding tot) een functie op het gebied van sport, recreatie, kinder- en buitenschoolse opvang of onderwijs en hebben zij veel raakvlakken met het jongerenkamp dat zij begeleiden. Voordat onze reisleiding deel uit maakt van het team worden ze uiteraard gescreened. Ze leren de kinderen in de vakantie goed kennen. Er ontstaat een hechte band waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor elk kind. Op Simbo jongerenkampen moeten ze helemaal niks. Ze doen alleen maar dingen die ze leuk vinden. In deze veilige omgeving worden de kinderen uitgedaagd om iets nieuws te ondernemen en dat is vaak veel meer dan ze zelf ooit gedacht hebben.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande onderwerpen nog meer vragen? Onderstaand vind je meer informatie over de onderwerpen van de meest gestelde vragen:
De beste accommodaties
Gezonde voeding
Duidelijke afspraken
Goed opgeleide reisleiding

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Kijk dan in onze algemene FAQ of neem contact met ons op.

Wij kijken er naar uit om een bericht van jouw kind(eren) te verwelkomen op één van onze kampen!