Filters

Wie zijn wij?

Simbo zorgt ervoor dat jij in de vakantie een onvergetelijke tijd beleeft met jongens en meiden van jouw eigen leeftijd. Je maakt vrienden en vriendinnen voor het leven, moet even helemaal niks en doet je alleen maar dingen die je zelf leuk vindt.

Al 15 jaar zijn wij dé specialist in de organisatie van vakanties & themakampen voor jongens en meiden van 7 tot 16 jaar. In de mei-, zomer- en herfstvakantie organiseren we toffe kampen en vakanties in binnen- en buitenland. Met altijd kleine leeftijdsgroepen, onze all-inclusive formule en 24/7 begeleiding.

De 3 principes achter onze vakanties en themakampen:

  • Verboden voor ouders 
  • Vrienden en vriendinnen voor het leven
  • Even niks moeten maar alleen doen wat jij leuk vindt

Verboden voor ouders: 
Jij wil op kamp omdat je dan even niets moet, samen bent met alleen maar leeftijdsgenoten, de leukste activiteiten onderneemt en 's avonds met de meiden of jongens op de slaapkamer enorm veel lol trapt. Echt vakantie vieren zoals jij dat wil, niet zoals papa en mama dat bedacht hebben.
En daarom zijn al onze kampen verboden voor ouders. 

Vrienden en vriendinnen voor het leven
Als je met Simbo op vakantie gaat ben je altijd met leeftijdsgenoten die dezelfde interesses hebben als jij. Onderverdeeld in groepen van 7-10 jaar, 10-12 jaar en 13-16 jaar. Daarbij maakt het niet uit of je alleen of samen met vrienden boekt. 

Even niks moeten maar alleen doen wat jij leuk vindt
Tuurlijk gelden er regels, maar dat is nodig voor goede en prettige vakantie voor iedereen. Het hele jaar moet je al zoveel, nu ‘moet’ even helemaal niks. Gewoon, even chill en relaxt. Daar is vakantie toch voor? Even alleen maar leuke dingen. Met alleen maar jongens en meiden van je eigen leeftijd. Op jullie manier, wanneer jullie er zin in hebben. Geen gezeur van je ouders, je meester of juf. Dit is jullie vakantie.