Waarom Simbo?

Bij het kiezen van een zomerkamp ga je niet over één nacht ijs. Je kijkt bijvoorbeeld naar de kwaliteit, veiligheid en begeleiding, zodat je zeker weet dat je kind een geweldige tijd beleeft en je als ouder je kind met een gerust hart achter zult laten. Bij Simbo zijn deze zaken gegarandeerd goed in orde. Hoe we hiervoor zorgen kun je lezen op onze speciale pagina’s over veiligheid & kwaliteit en begeleiding. Maar net zo belangrijk zijn zaken als sfeer en de kernwaarden van een organisatie. 

Vakanties voor iedereen
Simbo vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt tijdens onze vakanties. Dit merk je doordat respect voor elkaar voorop staat en onze reisleiders veel aandacht hebben voor ieder individu. Of je nu al vaker op kamp bent geweest of dat dit de eerste keer wordt, onze reisleiding zorgt er voor dat iedereen zich vanaf het begin op zijn gemak voelt. 

Breed aanbod
Om je thuis te voelen is het ook belangrijk dat je een vakantie kiest die bij je past. Bij Simbo kan dat, want we hebben veel soorten vakanties. Ben jij graag lekker actief? Ga dan op survivalkamp in Brabant, of, als je al wat ouder bent, in het buitenland. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan past ons Meiden Magazine kamp perfect bij jou. Betekent vakantie voor jou vooral dat je zo min mogelijk doet? Maak dan een keuze uit één van onze strandvakanties. Maar ook als je houdt van paardrijden, duiken, zwemmen of de natuur ontdekken hebben we voor jou een verschillende superleuke vakanties.

Flexibel
Is dit de eerste keer en wil je eerst eens proberen hoe het is om op kamp te gaan? Je kunt al een vakantie boeken vanaf 2 dagen. Wil je juist lekker lang weg? Ga dan 17 dagen mee naar het buitenland. En heb je andere wensen of vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg is heel veel mogelijk!

​Duurzaamheid
Duurzaamheid staat steeds meer in de belangstelling. Simbo is zich bewust van de grenzen die er zijn aan het verbruik van energie en grondstoffen en vindt het belangrijk om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Hieraan geven we op verschillende manieren vorm:

  • Zoveel mogelijk gebruik maken van lokale voeding en producten van het seizoen, om de CO2-uitstoot tijdens het vervoer te beperken
  • Scheiden van afval op al onze locaties
  • Het trainen van onze reisleiding op aspecten van duurzaamheid zoals het zo min mogelijk weggooien van voedsel, het uitdoen van de lichten als je een kamer verlaat en zuinig zijn met water
  • Voor al onze buitenlandse vakanties maken we gebruik van busvervoer. Deze manier van reizen geeft een geringe belasting voor het milieu.
  • Indien een locatie goed bereikbaar is per openbaar vervoer wordt dit aangegeven bij de betreffende vakantie. Al onze busopstapplaatsen zijn sowieso goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Dat kan in onze beleidsverklaring duurzaam toeristisch ondernemen.

Vernieuwend
Door goed te luisteren naar onze reizigers weten wij precies waar behoefte aan is. Hierdoor zijn wij in staat om onze vakanties elk jaar aan te passen en ons aanbod nog beter te maken. Ook kijken we naar trends die spelen in de samenleving. Heb je zelf een goed idee voor een vakantie? Dan horen we het graag van je!

Onze klant staat centraal
Jij dus! Dit blijkt al uit een aantal zaken die hierboven zijn genoemd. Zo zijn we flexibel en luisteren we goed naar jouw wensen. We proberen op onze website zoveel mogelijk informatie te geven, maar mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wij kijken er naar uit om een bericht van je te ontvangen of je te verwelkomen op één van onze vakanties!