Filters

Waarom Simbo?

Bij het kiezen van een zomerkamp ga je niet over één nacht ijs. Je kijkt bijvoorbeeld naar de kwaliteit, veiligheid en begeleiding, zodat je zeker weet dat je kind een geweldige tijd beleeft en je als ouder je kind met een gerust hart achter zult laten. Bij Simbo zijn deze zaken gegarandeerd goed in orde:

  • Vakanties voor iedereen: Simbo vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Of je nu al vaker op kamp bent geweest of dat dit de eerste keer wordt, onze reisleiding zorgt er voor dat iedereen zich vanaf het begin op zijn gemak voelt. 
  • Ruim en vernieuwend aanbod: voor een fantastische vakantie is het belangrijk dat jouw kind dingen doet die hij/zij leuk vindt. Door goed te luisteren naar onze klanten weten wij precies waar behoefte aan is. Hierdoor zijn wij in staat om onze vakanties elk jaar nog beter te maken en het aanbod nog beter aan te passen op de wensen van onze Simbo-vakantiegangers. Van voetbalkamp tot taalkamp, van strandvakantie tot ponykamp, van surfkamp tot musicalkamp en van actiekamp tot dierentuinkamp. En dat in zowel binnen- als buitenland, voor kinderen van 5 tot 16 jaar. Dus waar de interesses van jouw kind ook liggen, het aanbod is zo enorm dat elk kind een passend kamp kan vinden. 
  • Flexibel: is het de eerste keer dat jouw kind op kamp gaat maar vind hij (of jij) het eigen te spannend om direct een volle week weg te gaan? Je kunt al een vakantie boeken vanaf 2 dagen. Wil jouw kind liever thuis slapen? Dat kan op onze 'dagkampen'. Of is jouw kind al wat ouder en gaat hij/zij graag langere tijd met ons op vakantie? Ook dat kan. In overleg is heel veel mogelijk!
  • De stoerste reisleiding (met VOG!): elk kamp wordt begeleid door jonge, hippe en sportieve meiden en jongens. Deze reisleiders weten goed wat de kids willen, ze zijn natuurlijk zelf ook kind geweest. Bovendien zijn reisleiders vaak werkzaam in (of in leiding tot) een functie op het gebied van sport, recreatie, kinder- en buitenschoolse opvang of onderwijs en hebben zij veel raakvlakken met het kamp dat zij begeleiden. Gaat jouw kind surfen? Reken maar op een een door de zon gebruinde 'surfdude'. Meidenkamp? Dan is de reisleidster thuis in de nieuwste trends op het gebied van vloggen, mode en koken.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande onderwerpen nog meer vragen? Hierin tref je meer informatie over de onderwerpen waar wij de meeste vragen over krijgen
Duurzaamheid
Gezonde voeding
Pedagogische visie
Duidelijke afspraken
Goed opgeleide reisleiding
De beste accommodaties

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Kijk dan in onze algemene FAQ of neem contact met ons op. 

Wij kijken er naar uit om een bericht van jouw kind(eren) te verwelkomen op één van onze vakanties!