Survival Herfst Kamp 9-12 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Survival Herfst Kamp 9-12 jaar Bergeijk

Dit is pas een vakantie vol actie en avontuur! Klauteren over een stormbaan, paintballen, crossen op mountainbikes of op een echte quad door de modder! En dat is pas het begin, want er staat jou nog veel meer te wachten. 

Uniek

  • Op een echte quad scheuren!
  • Accommodatie midden in het bos
  • Superleuk programma, toegankelijk voor iedereen

 

Jouw vakantie zit boordevol actie, want elke dag staat er een vol programma met de coolste activiteiten voor jou klaar. Onze accommodatie ligt midden in de bossen. Vanuit hier fietsen we op onze mountainbikes overal naar toe. De reisleiders zitten daarnaast vol met de leukste ideeën voor spellen en activiteiten, zodat jij deze vakantie geen moment stil zit! Je kunt zelf kiezen welk programma je het leukste lijkt! Je gaat het allemaal beleven in deze vakantie.

Het ene moment sta je in je T-shirt in de zon. En even later lig je in een bunker of zit je op een quad. Of wat dacht je van speleologie? Dit is een echt gangenstelsel onder de grond van bijna 60 meter lang waarin we onze weg gaan zoeken. Daarna is het tijd voor een strijd op de hoge touwbrug. Na een pittige klim door het tunnelnet kom je boven op een 9 meter hoge tokkeltoren. Als de instructeur je heeft beveiligd, suis je naar beneden. Dat geeft een megakick! Ook ga je naar de Aqua Mundo. Dit is niet zo maar een zwemparadijs. Dit is een supergaaf zwemparadijs met glijbanen! En heb jij al eens geskied? Daarnaast is er superveel te doen buiten de activiteiten om. Er is een bonte avond of een discoavond! We doen de leukste spellen. Heb je het grote chaosspel of ren je rot al eens gespeeld? ‘s Avonds zitten we met zijn allen bij het kampvuur en vertellen we spannende verhalen. De activiteiten duren veelal een dagdeel. Wil je weten wat je precies kan gaan doen? Lees snel verder!

 

Highlights

Maandag t/m Woensdag

Laser gamen: World of Warcraft, maar dan in de buitenlucht. Verstop je goed achter een van de bunkers, een boom of duik in een loopgraaf. En probeer je de tegenstander te raken met je eigen laser gun.

MTB-tocht: We crossen met stoere mountainbikes over onverharde paden door het bos! Natuurlijk hebben we een helm op!

Klimmen: In het bos daar wonen de apen! Dus we gaan Monkey style. Er liggen wel 5 verschillende klimroutes op je te wachten.

Survival programma: De spanning stijgt! Speleologie is een echt gangenstelsel onder de grond van bijna 60 meter lang! Hierna is het tijd voor een strijd op de hoge touwbrug, wie gaat er winnen? Het echte overleven begint pas op de stormbaan!

Woensdag t/m Vrijdag

Paintballen: Zoek de vlag van de tegenstander bij een potje paintball! Trek je overall aan en zet je masker op, want na wat uitleg geeft de instructeur het startsignaal.. ACTIE! Verstop je goed achter een van de bunkers, een boom of duik in een loopgraaf.

MTB-tocht: We crossen met stoere mountainbikes over onverharde paden door het bos! Natuurlijk hebben we een helm op!

Aqua Mundo: Dit is niet zo maar een zwemparadijs. Ze hebben hier een wildwaterbaan, vette glijbanen, een golfslagbad en je kunt er ook nog eens lekker bubbelen in het bubbelbad!

Quad rijden: Hoe cool is dit!! Met je eigen quad in het zand rondscheuren. Na een instructie mag jij ruim 10 minuten crossen. Maar uhm…, veiligheid staat voorop. Daarom dragen we een helm en rijden we op een zandparcours!

Elke dag heeft de reisleiding weer een vol programma klaar staan voor jou met maffe spellen en coole avondprogramma’s. Het grote chaosspel of een estafette met te gekke opdrachten bijvoorbeeld. En lukt het jouw team om de overkant te bereiken tijdens het smokkelspel? Natuurlijk is er meer, maar dat gaan we nog niet vertellen. Je komt het maar zelf beleven!!

Het programma van maandag tot en met woensdag is anders dan het programma van woensdag tot en met vrijdag. Je kunt zelf kiezen welk programma je het leukste lijkt! Of nog leuker: het allemaal beleven in een hele week.

 

Boek vakantie Bewaar deze vakantie