Strandvakantie 13-16 jaar Renesse

Boek vakantie

Strandvakantie 13-16 jaar Renesse

De leukste strandvakantie beleef jij in Renesse. Hier vind je heel veel leeftijdsgenoten die komen voor zon, zee, strand en uitgaan! “The place to be” om lekker te chillen op het strand en om op stap te gaan. Met Simbo kom je altijd de kroeg binnen. Dat wordt gegarandeerd een vette party vakantie! 

Uniek

  • Te gekke watersportactiviteiten 
  • 3 keer stappen in Renesse
  • Camping op 5 minuten lopen van het strand

 

In de zomer is Renesse the place to be. Hier vind je alles wat jouw zomervakantie helemaal compleet maakt. Zon, zee, strand, een gezellig centrum waar je lekker uit eten of op stap kunt gaan en natuurlijk heel veel jongeren! Je verblijft deze vakantie op een jongerencamping op maar 500 meter van het strand. Deze camping is super relaxt want alles is gericht op jongeren. Waar je deze week overdag vooral veel op het strand te vinden bent, ben je dat 's avonds in het centrum van Renesse! Hier ga je een paar keer lekker uit eten, kan je een terrasje pakken én ga je dansen in feestcafé de Zoom of Pinky's, waar je als je nog geen 16 bent, alleen met Simbo naar binnenkomt! Maar we doen meer: In een subtropisch zwemparadijs ga je zo vaak je wilt van de wildwaterbaan, kan je lekker bubbelen in de whirlpool of vlieg je op een grote zwemband door donkere bochten in de Turbo tunnel.

Highlights

  • Uitgaan: Hoe lijkt het jou om te gaan stappen in feestcafé de Zoom of Pinky's? We hebben speciale afspraken, waardoor je ook als je nog geen 16 bent hier naar binnen mag! We gaan hier drie keer heen.
  • Strand: Je bent heel veel op het strand te vinden, om lekker te relaxen of om een duik in zee te nemen. Ook kun je gaan skim- en bodyboarden zoveel je maar wilt.
  • Middelburg: Je gaat een dagje een bezoek brengen aan Middelburg. Hier kun je lekker rondslenteren, een terrasje pakken of lekker shoppen.
Boek vakantie Bewaar deze vakantie