Filters

Ruiterkamp 10-12 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Ruiterkamp 10-12 jaar Bergeijk

Ben jij dol op pony's en paarden en zou je het liefst de hele dag met ze doorbrengen? Dan is dit Ruiterkamp echt iets voor jou! Het zit vol met paardrijlessen, uitstapjes te paard, voltige en nog veel meer te gekke activiteiten op de manege in de bosrijke omgeving. 

Uniek

  • Buitenrit door het aangrenzende bos
  • Lessen op eigen niveau
  • Zwemparadijs Aqua Mundo
  • Ook mogelijk als dagkamp

Op deze Ruitervakantie ben je de hele week bezig met pony's en paarden. Je krijgt niet alleen les in stappen, draven en dressuur maar doet nog veel meer leuke dingen. We nemen tijdens het kamp ook de tijd om de dieren goed te verzorgen. Zo kun je meehelpen met het uitmesten van de stallen en het uit de wei halen van het paard. De instructrices hebben heel veel ervaring met lesgeven en maken er een superleuke en leerzame tijd van. Op de manege hebben ze heel veel verschillende pony’s en paarden. Zo kun je precies de pony vinden die bij jou past! 

Het programma van maandag tot en met woensdag is anders dan het programma van woensdag tot en met vrijdag. Je kunt zelf kiezen welk programma je het leukste lijkt! Of helemaal cool: het allemaal beleven in een hele week. 

Boek vakantie