Filters

Ponykamp 10-12 jaar Bergeijk

Boek vakantie

De Berger Hoeve in Bergeijk, Noord-Brabant

Tijdens het ponykamp verblijf je op de Berger Hoeve in Bergeijk. Deze vakantieboerderij bevindt zich op een unieke bosrijke locatie, in de buurt van Eindhoven.

De Berger Hoeve beschikt over een grote binnenbak en een mooi gelegen buitenbak, een round pen, stapmolen en wasplaatsen. Door de mooie omgeving is dit ook de perfecte locatie voor een mooie bosrit.

Naast paardrijden is er op het terrein heel veel ruimte om te sporten en spelen. Je vindt er een grote speeltuin met een tafeltennistafel, schommels, een voetbalveld en een kampvuurplek.

Binnen is er een grote en gezellige zaal met tafels, stoelen en banken om lekker te chillen. In de volledige ingerichte keuken bereiden de reisleiders ’s avonds een lekkere maaltijd voor iedereen. Er zijn tien slaapzalen met stapelbedden en apart sanitair voor de jongens en de meiden.

Deze locatie heeft de volgende voorzieningen:

  • Grote manege met o.a. een binnen- en buitenbak;
  • Midden tussen de bossen;
  • Op fietsafstand van alle activiteiten;
  • Apart sanitair voor de jongens en meiden;
  • Gezellige en grote recreatieruimte met lekkere banken en tafels;
  • Groot speelveld met een tafeltennistafel en een kampvuurplaats;
  • Sportveld met volleybalnet en voetbalgoals;
  • Slaapzalen met stapelbedden.

Op deze locatie verblijven ook deelnemers van andere leeftijdscategorieën en vakanties. Je zult elkaar wel tegenkomen, maar je hebt je eigen reisleiding en je eigen programma.

Adres
De Berger Hoeve
Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk

De manege
De manege De Berger Hoeve ligt op hetzelfde terrein als onze accommodatie. De manege heeft een FNRS-erkenning en het veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport. Hierdoor weet je dat het goed zit met de stallen, omstandigheden en veiligheid. Manege De Berger Hoeve beschikt over een groot aantal paarden en pony’s. Voor elk wat wils, variërend van betrouwbare paarden en pony’s voor beginnende ruiters, tot paarden en pony’s die wat meer uitdaging bieden aan de geoefende ruiter. Samen met de instructrice kies je aan het begin van de vakantie een pony uit die bij je past.

De lessen worden door een ervaren instructrice van de manege gegeven en zijn afgestemd op jouw niveau en ervaring. Wanneer je even geen les hebt dan mag je helpen met het verzorgen van de pony’s en paarden, zoals poetsen, uitmesten en eten geven!