Filters

Meidenkamp 7-10 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Het Simbo Meidenkamp is natuurlijk niet compleet zonder heel veel leuke DIY’s. Elke dag wordt er wel iets moois of lekkers gemaakt. Bekijk hieronder waaraan wij deze vakantie veel plezier gaan beleven:

Travel Journal: Vanaf nu kan je al je super leuke kampavonturen opschrijven, want we gaan ons eigen dagboek pimpen!

Photobooth: Funny foto’s maken samen met je nieuwe besties, in onze photobooth. Met dit superleuke aandenken vergeet je jouw vakantie nooit meer!

Armcandy: De allermooiste armbandjes maak je natuurlijk zelf. Welke kleuren kralen en leuke bedels gebruik jij om de tofste armband te maken?

Lushious: Badderen wordt een feestje met zelfgemaakte bubble bars en douche jellies. Roze, paarse witte of misschien wel gele zeepjes? Welke kleur en geur kies jij?

Bak skills: Houd jij ook zo enorm van chocola? Of ben jij gek op cheesecake? We gaan de lekkerste hapjes en sapjes maken, dekken de tafel heel mooi en eten alles gezellig op.

Flower Power: Bloemetjes in je haar en op je gezicht. Met hair & eyedesign maak jij je mooi voor de allerlaatste avond!

Zondag tot en met zaterdag

Naast alle creatieve workshops gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen. Er is altijd een dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie!

Shop till you drop: Bergeijk en Eersel zijn sfeervolle dorpjes waar we op de fiets naartoe kunnen om lekker te shoppen. Scoor jij een leuk souvenir?

Jumpen: Hoe vet is dat.. Jumpen, springen en stunten met je nieuwe vriendinnen in Jump XL trampolinepark! Echte Jump Masters begeleiden jullie op de trampolines en leren jullie gave tricks. Let’s go!

TikTok: Heb jij de TikTok hype al te pakken? Je danst en zingt als een echte beroemdheid. Tijdens deze clinic leer je met deze populaire app om te gaan en maken we samen een leuke video. Met TikTok wordt iedereen een ster!

Waterskiën: Bij het Waterski Centrum leren ze je alle tips & tricks zodat jij de baan over zoeft. Een spannende ervaring, vooral als je voor het eerst op de waterski's staat! Je zult de adrenaline door je lichaam voelen gieren als je je eerste rondje op de waterski’s maakt maar ben je eenmaal begonnen dan raak je er aan verslaafd!

Zwemmen: Als afsluiting van de week, beleef je een superleuke dag in de Aqua Mundo; het subtropisch zwembad van De Kempervennen! Natuurlijk gaan we in de Wildwaterbaan, het Koraalbad, Golfslagbad en proberen alle waterglijbanen. Er is zoveel te doen dat je niet weet waar te beginnen.

Maar er is meer…
Zo staat er een Hamburger Party en een Pannenkoeken Ontbijt gepland. We brengen een avond onder de sterren door, zitten met zijn allen bij het kampvuur, roosteren marshmallows en vertellen spannende verhalen. Vergeet je onesie niet!

Daarnaast hebben onze reisleiders zelf ook de leukste ideeën zodat jij deze vakantie geen moment stil hoeft te zitten. Wat dacht je van Levend Stratego, het Grote Chaosspel, Weerwolven, Speurtochten of gaan jullie GEO Catchen?

Goed om te weten

Het programma hebben wij zo samengesteld dat de activiteiten afwisselend en goed verdeeld zijn over de week. Een aantal van deze activiteiten zijn weersafhankelijk, daardoor kan er iets geschoven worden in het programma. Voor deze vakantie geldt een minimum van 6 en maximaal 20 deelnemers