Filters

Meidenkamp 7-10 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Meidenkamp 7-10 jaar Bergeijk

Tijdens het Simbo Meidenkamp worden een week lang de leukste workshops en activiteiten gedaan. Speciaal voor jou hebben we allerlei DIY’s en recepten bedacht, maar ook toffe mode- en beautyprojecten. Daar voegen we nog een flinke dosis actie aan toe! Zo binden we de waterski’s onder, leven ons uit op mega trampolines bij Jump XL en suizen naar beneden in de wildwaterbaan. Samen durven wij dit aan! Jij beleeft de vakantie van je dromen en maakt vriendinnen voor het leven. Dit wil je niet missen!

Uniek

  • Super leuk programma
  • Eigen plekje in de meidentent
  • Vakantieboerderij midden in het bos
  • Trampoline springen en waterskiën

De Bergerhoeve ligt in de bossen van Bergeijk en beschikt over een eigen speeltuin, tafeltennistafel en groot grasveld. Daar hebben wij de speciale meidentent neergezet, zodat jullie overdag een eigen plekje hebben waar je los kunt gaan met knutsels en frutsels, en gezellig kunt kletsen en chillen met je nieuwe besties!

Coronamaatregelen:
Bij Simbo staan de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers, reisleiders en medewerkers op de eerste plaats. Wij nemen de maatregelen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Er logeren deze zomer maximaal 20 kinderen op De Bergerhoeve in Bergeijk. Op bepaalde momenten zullen verschillende groepen en leeftijden worden samengevoegd en worden er gezamenlijk activiteiten gedaan. Hierdoor kunnen wij het groepsgevoel waarborgen en de unieke Simbo sfeer garanderen. Aankomende zomer zal het anders zijn. Maar dat betekend niet minder leuk. Zeker niet!

Boek vakantie