Filters

Beach Action Kamp 10-12 jaar Bergen

Boek vakantie

Beach Action Kamp 10-12 jaar Bergen

Deze zomer zit jij zeker niet binnen! Tijdens deze vakantie onderneem jij de leukste en meest spectaculaire activiteiten op zee, strand en in de duinen. Wat dacht je van branding raften, mountainbiken, golfsurfen en bodyboarden? We doen het allemaal en nog veel meer. Allemaal op het enorme strand bij Bergen aan Zee wat super populair is in de zomer door de golven en het fijne zand. 

Uniek

  • Golfsurfen
  • Kite surfen
  • Escape room
  • Ook mogelijk als dagkamp

Je verblijft tijdens deze vakantie op een supermooie locatie aan de rand van Bergen, met het strand van Bergen aan Zee op een kwartiertje fietsen. Hier zullen we deze week dan ook veel te vinden zijn! Natuurlijk om gewoon lekker op het strand te liggen of een duik in zee te nemen, maar we doen hier ook de leukste activiteiten zoals powerkiten, golfsurfen, branding raften of banaanvaren! Ook kunnen we body boards en skimboardsnaar het strand meenemen of een potje beachvolleybal spelen.
 

Naast de beach activiteiten gaan we naar een escape room en MTB tocht voor je op het programma staan. En het avondprogramma? Dat zit hartstikke vol leuke activiteiten zoals de tapasavond en de Bergen Beach Showdown. Met deze spetterende party sluiten we deze te gekke vakantie af!

 

Boek vakantie