Adventure Kamp 7-10 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Jouw vakantie zit boordevol actie, want elke dag staat er een vol programma met de coolste activiteiten voor jou klaar. Natuurlijk zitten de reisleiders ook vol met de leukste ideeën voor spellen en activiteiten, zodat jij deze vakantie geen moment stil hoeft te zitten. Wat dacht je van weerwolven, GEO catchen of crazy88? ‘s Avonds zitten we met zijn allen bij het kampvuur en vertellen we spannende verhalen. Cool toch!?

Op fietsafstand ligt ‘De Bucht’, een schitterende speeltuin waar, behalve vele klimtoestellen, schommels, glijbanen, trampolines, een kabelbaan, een klimparcours, ook nog twee openluchtzwembaden met glijbaan zijn. Deze zwembaden zijn geopend als de verwachte buitentemperatuur 21 graden of hoger is. Grote kans dus dat wij hier tijdens het kamp ook een of meerdere keren te vinden zijn!

Zondag tot en met woensdag

Laser gamen: Verstop je goed achter een boom of duik in een loopgraf. Probeer de tegenstander te raken met je eigen laser gun. Welk team gaat er vandoor met de winst?

MTB-tocht: We crossen met stoere mountainbikes over onverharde paden door het bos! We pakken alle heuvels en mountainbiken hard door de bossen. Natuurlijk hebben we een helm op.

Slapen onder de sterren: Vannacht slaap je niet in je eigen bed maar midden in de natuur. Superleuk! We nemen alles mee wat we nodig hebben, eten bij het kampvuur en vertrekken daarna met onze slaapspullen naar het bos. Als het helemaal donker is zie je pas echt hoeveel sterren er zijn!

Quad rijden: Als ware coureur stap jij, na uitleg van de instructeur, op een quad en leg je het uitgezette parcours af. Kom jij als eerste over de streep of doe het liever wat rustiger aan?

Survival parcours: We nemen op dit parcours verschillende uitdagende onderdelen. Onder begeleiding van een instructeur leggen we het parcours af. Welke team komt als eerste over de finish?

Woensdag tot en met zaterdag

Laser gamen: Verstop je goed achter een boom of duik in een loopgraf. Probeer de tegenstander te raken met je eigen laser gun. Welk team gaat er vandoor met de winst?

Paintballen: Zoek de vlag van de tegenstander bij een potje paintball! Trek je overall aan en zet je masker op, want na wat uitleg geeft de instructeur het startsignaal.. ACTIE! Verstop je goed achter een van de bunkers, een boom of duik in een loopgraf.

High Adventure: In het bos staan leuke avontuurlijke activiteiten op jullie te wachten. Je gaat klimmen en slingeren als Tarzan, blaaspijp schieten, balanceren op boomstammen en kratjes stapelen. We maken teams, dus strijden maar voor de winst!

Pizza Party: Met een kleedje onder onze arm lopen we het bos in en zoeken we een mooie plek voor onze Pizza Party. We genieten van een lekkere slice pizza en kijken naar de zon die langzaam ondergaat. De ideale gelegenheid voor wat spannende verhalen. Misschien zien we nog sterren!

MTB-tocht: We nemen een nieuwe route in het bos over smalle bospaadjes en heuvels. Als het heeft geregend worden de afdalingen nog leuker.

Zwemparadijs Aqua Mundo: Na een week vol avontuur en spanning gaan we een middag heerlijk ontspannen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Op deze dag proberen we zeker de wildwaterbaan en het bubbelbad.


Goed om te weten
Een aantal van de activiteiten zijn weersafhankelijk. Wanneer een activiteit op een bepaald moment niet door kan gaan wordt er in eerste instantie geschoven in het programma van de dag of week om de activiteit door te laten gaan. Als een activiteit echt niet door kan gaan, wordt er een gelijkwaardige activiteit aangeboden

Voor deze vakantie geldt minimaal circa 6 en maximaal 24 deelnemers.