Adventure Kamp 7-10 jaar Bergeijk

Boek vakantie
Selecteer Aankomst Vertrek Dagen Beschikbaar Prijs


Belangrijk: het Adventure kamp zal worden samengevoegd met de leeftijdsgroep 10-13 jaar. Ideaal voor als jij samen met jouw broer/of zus op vakantie wilt!

Onze prijzen kunnen gedurende het jaar wijzigen. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Wel op kamp maar niet blijven slapen?

Je kunt dit kamp ook als dagkamp boeken. Als jij kiest voor een dagkamp doe jij alle activiteiten gewoon mee. Het enige verschil is dat je thuis slaapt. Je zorgt dat je elke ochtend tussen 08.00 uur - 08.30 uur op het kamp bent, en 's avonds na het eten (18.30 uur - 19.00 uur) weer opgehaald wordt.

Gebruik bij boeking de actiecode ‘SIMDAG19’. Hiermee krijg je een korting van €10 per nacht omdat je thuis slaapt. De korting wordt verrekend op de boekingsbevestiging.


Inbegrepen

  • Alle overnachtingen (n.v.t. bij dagkamp)
  • Alle maaltijden op locatie
  • Tussendoortjes
  • Genoemde activiteiten en materialen
  • Ervaren en enthousiaste Simbo crew
  • 24/7 plezier
  • Gebruik van de faciliteiten van de accommodatie

Niet inbegrepen

Vanaf het moment dat jij aankomt tot het moment dat jij weer wordt opgehaald is alles inbegrepen. Een echt ‘all-inclusive’ kamp dus. Het enige dat niet door ons verzorgd wordt is het vervoer van en naar Bergeijk. Daarnaast betaal je bij het boeken van jouw kamp eenmalige reserveringskosten à € 17,50.

Begin- en eindtijd
Begintijd: 12.30 uur op zowel de zondag als de woensdag
Eindtijd woensdag: 13.30 uur
Eindtijd zaterdag: 11.30 uur


Bij te boeken extra’s

Halve dag verlenging 
De kampen van zondag tot woensdag eindigen om 13.30 uur. Het is mogelijk om het kamp te verlengen tot 19.00 uur, na de avondmaaltijd (en de files). De kosten hiervoor bedragen €45,- euro per deelnemer. Deze voorkeur kun je aangeven in het boekingsformulier onder het kopje ‘Overig’ en met de omschrijving ‘plus halve dag verlenging’.

Vier dagen verlenging  t/m zaterdag

Een hele week vakantie vieren is super, omdat je het hele programma meemaakt en langer met je nieuwe vrienden en vriendinnen optrekt. Maar we snappen ook dat zeven dagen op vakantie nog best spannend kan zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om vier dagen te boeken (zondag t/m woensdag) en later de vakantie te verlengen t/m zaterdag. Je zult zien dat veel kinderen dit hartstikke leuk vinden. Wil je gebruik maken van deze optie, geef dit dan bij aankomst aan bij de reisleiding. Zij zullen op dinsdag hierover contact met jullie opnemen. De kosten zullen in dat geval gelijk zijn aan de genoemde prijzen op de website voor de betreffende data.

Bovenstaande opties zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid en daarom op aanvraag. Indien je tijdens het kamp het verblijf wilt verlengen is dit alleen telefonisch mogelijk via 033-8080802.