Filters

Adventure Kamp 10-12 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Elke dag is gevuld met veel afwisselende en uitdagende activiteiten. Daarnaast hebben onze reisleiders zelf ook de leukste ideeën zodat jij deze vakantie geen moment stil hoeft te zitten. Wat dacht je van Levend Stratego, het Grote Chaosspel, Weerwolven, Speurtochten of gaan jullie GEO Catchen?

Zondag tot en met zaterdag

MTB (Mountainbiken):
Naast onze accommodatie ligt een echte mountainbikeroute. Daar gaan we crossen met onze eigen mountainbikes. Helm op en gaan!

High Adventure:
Verleg je grenzen bij Klimrijk Brabant en neem alle hindernissen via ziplijnen, de Eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de lussenbrug. Yes, je hebt het gehaald! Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren.

Speelberg:
Krijg je niet genoeg van klimmen? Dan kun je jezelf nog uitleven op de Speelberg. De nestschommel, air trampoline en de spectaculaire tokkelbaan maken het speelplezier compleet!

Survival Parcours:
Bij Rofra ga je allerlei spannende activiteiten doen zoals tokkelen, catcrawl parcours, hoge touwbrug en de ondergrondse speleo. Nadat de instructeur je heeft beveiligd, spring je naar beneden vanaf 9 meter en maak je een diagonale afdaling. Durf jij het aan?

Paintball:
Je krijgt een overall, een stoer masker om je ogen te beschermen en een kinderpaintball geweer dat verfballetjes wegschiet met een veer. De paintballvelden staan vol met bunkers en loopgraven waarin je je kunt verschuilen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten.

Kano varen:
Midden in de natuur plonzen de peddels in het water en spat het water per ongeluk in de boot. Een avontuurlijke kanotocht waarbij droog blijven niet gegarandeerd is! 

Expeditie Robinson:
Dit spel is voor echte avonturiers. Jullie volgen het dagboek van Robinson Crusoë. Je gaat je eigen hut bouwen en spannende opdrachten uitvoeren die Crusoë in zijn tijd ook heeft gedaan! Je bent beland op een onbewoond eiland en gaat een waterbaan bouwen, proviand schieten met paintball geweren en ingrediënten bij elkaar sprokkelen bij de draaitafel.

Waterskiën:
Bij het Waterski Centrum leren ze je alle tips & trics zodat jij de baan over zoeft. Een spannende ervaring, vooral als je voor het eerst op de waterski's staat!  Je zult de adrenaline door je lichaam voelen gieren als je je eerste rondje op de waterski’s maakt maar ben je eenmaal begonnen dan raak je er aan verslaafd!

Zwemmen:
Als afsluiting van de week, beleef je een superleuke dag in de Aqua Mundo; het subtropisch zwembad van De Kempervennen! Natuurlijk gaan we in de Wildwaterbaan, het Koraalbad, Golfslagbad en proberen alle waterglijbanen. Er is zoveel te doen dat je niet weet waar te beginnen. 

Maar er is meer…

Naast deze activiteiten gaan we natuurlijk ook genoeg andere leuke dingen doen! Zo staat er een Hamburger Party en een Pannenkoeken Ontbijt gepland. We brengen een avond onder de sterren door, zitten met zijn allen bij het kampvuur, roosteren marshmallows en vertellen spannende verhalen.

Goed om te weten

Een aantal van deze activiteiten zijn weersafhankelijk, daardoor kan er geschoven worden in het programma. Voor deze vakantie geldt een minimum van 6 en maximaal 20 deelnemers.