Filters

Adventure Kamp 10-12 jaar Bergeijk

Boek vakantie

Adventure Kamp 10-12 jaar Bergeijk

Het leukste Adventure kamp ooit!
Tijdens Simbo Adventure kamp worden een week lang de leukste en stoerste activiteiten gedaan. Survivallen, waterskiën, paintballen, Expeditie Robinson, kano varen, klimmen door boomtoppen, crossen op mountainbikes, we doen het allemaal! En alles onder leiding van professionele instructeurs. De hele dag buiten zijn, in het bos en op het water. 100% fun gegarandeerd!

 

Uniek

  • Mega actief programma
  • Kampeerboerderij midden in het bos
  • Waterskiën
  • Survival parcours

De Berger Hoeve bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van het bos en is daarmee een geweldige plek voor het Adventure kamp. We springen elke dag op onze mountainbike en gaan op pad, het avontuur tegemoet. Verzamel al je energie, want dat heb je zeker nodig!

Corona-maatregelen

Bij Simbo staan de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers, reisleiders en medewerkers op de eerste plaats. Wij nemen de maatregelen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Er logeren deze zomer maximaal 20 kinderen op De Bergerhoeve in Bergeijk. Op bepaalde momenten zullen verschillende groepen en leeftijden worden samengevoegd en worden er gezamenlijk activiteiten gedaan. Hierdoor kunnen wij het groepsgevoel waarborgen en de unieke Simbo sfeer garanderen. Aankomende zomer zal het anders zijn. Maar dat betekent niet minder leuk. Zeker niet!

Boek vakantie