Simbo Musicalkampen

Musicalsterren opgelet! Zing jij elke dag voor de spiegel, dans jij urenlang om de “moves” van de wereldsterren onder de knie te krijgen en droom jij van een leven in de spotlights? Grijp dan nu je kans en kruip in de huid van een echte musical-ster tijdens één van onze musicalkampen!​

Word jij, net als wij, super blij van dansen, zingen en acteren? Mooi! Een week lang bezig zijn met de voorbereidingen op de eindvoorstelling. We ontmoeten een echte musical-ster, bouwen ons eigen decor en krijgen natuurlijk les in zingen, dansen en acteren. We sluiten de week af met de uitvoering van onze écht musical. Dus nodig al je vrienden en familie uit!

Omdat het Musicalkamp al jaren een groot succes is gaan we dit jaar On Tour! Dat betekent dat jij op verschillende locaties in Nederland mee kunt op musicalkamp. De kampen vinden plaats in de bossen, de duinen of bij het strand. Op elke locatie organiseren wij, naast de musical gerelateerde activiteiten, nog veel meer leuke dingen. Wat denk jij bijvoorbeeld van zwemmen, pizza party, Weervolven en Crazy88? Eén ding is zeker: jij maakt vrienden voor het leven en beleeft de vakantie van je dromen.

Dit seizoen zijn er helaas geen vertrekken meer van het musicalkamp