Lees jij MEIDEN magazine ook altijd in één keer uit? En vind je de “Lekker Zelf Doen” special ook zo leuk? Dan is dit de vakantie van je dromen! Speciaal voor jou bedachten we allerlei knutsels en recepten, maar ook toffe mode- en beautyprojecten. Tijdens het Meidenkamp worden de leukste girly workshops en activiteiten gedaan.

Naast alle creatieve activiteiten zitten de reisleiders ook vol met de leukste ideeën voor spellen en activiteiten, zodat jij deze vakantie geen moment stil hoeft te zitten. Wat dacht je van een leuke quiz, weerwolven, speurtochten of GEO catchen? ‘s Avonds zitten we met zijn allen bij het kampvuur, roosteren marshmellows en vertellen we spannende verhalen. Cool toch!?

Omdat het Meiden kamp al jaren een groot succes is gaan we dit jaar On Tour! Dat betekent dat wij al onze locaties in Nederland langsgaan. De Meidenkampen vinden plaats in de bossen, de duinen of bij het strand. Op elke locatie organiseren wij, naast de LZD workshops, nog veel meer activiteiten. Wat denk jij bijvoorbeeld van leren zwemmen als een zeemeermin, golfsurfen, subtropisch zwemparadijs, suppen en disco bowlen? Eén ding is zeker: jij maakt vriendinnen voor het leven en beleeft de vakantie van je dromen. Dit wil je niet missen!