Veiligheid & kwaliteit

zomerkampEén van de belangrijkste aspecten bij de keuze voor een zomerkamp zijn natuurlijk de veiligheid en kwaliteit die de organisatie kan bieden. Bij Simbo is de kwaliteit en veiligheid van een heel hoog niveau, hierbij laten we niets aan het toeval over. Van reisleiding tot materialen en van locaties tot vervoer: voor alle aspecten geldt dat alleen het beste goed genoeg is. 

De beste reisleiding
Onze reisleiders zijn goed opgeleid en heel enthousiast en zorgen ervoor dat jij een geweldige vakantie hebt. Ze zijn altijd bij jou in de buurt en kunnen helpen als dat nodig is. Al onze reisleiders zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). 
Lees hier meer over onze reisleiding

Pedagogische visie 
Simbo heeft een pedagogische visie gebaseerd op de aspecten competentie, relatie en autonomie. Onze reisleiding gebruikt deze visie als richtlijn en zorgt er daarbij voor dat ieder kind zich thuis voelt in de groep. Daarbij hebben we een pestprotocol dat ons helpt om eventueel pestgedrag direct effectief aan te pakken.
Lees hier meer over onze pedagogische visie.

zomerkampGezonde & verantwoorde maaltijden en tussendoortjes
Goed, gezond en lekker eten tijdens je vakantie is natuurlijk heel belangrijk. Bij Simbo zorgen we voor goede en gezonde maaltijden. Naast ontbijt, lunch en diner krijg je natuurlijk ook ruim voldoende tussendoortjes en genoeg te drinken. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. 
Lees hier meer over onze voeding

Uitstekende accommodaties op de beste plekken
Bij Simbo maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede vakantiehuizen of campings. Natuurlijk voldoen onze accommodaties aan alle eisen en wetten op het gebied van bijvoorbeeld hygiëne en brandveiligheid. Veel van onze accommodaties besteden extra aandacht aan het milieu door bijvoorbeeld gebruik te maken van spaarlampen en lichtsensoren.

Op onze campings hebben de tenten comfortabele, echte bedden. Daarbij is er ook altijd een ruime groepstent met tafels, banken en grote luifels om, als het een keertje minder mooi weer is of juist heel zonnig, droog of beschut te eten.
zomerkampenDe meeste campings beschikken over minimaal één zwembad. Ook vind je op elke locatie veel spelletjes, boeken en sportmateriaal. Al onze accommodaties en campings liggen dicht bij ‘the-places-to-be'. Dus als je kiest voor een strandvakantie dan ligt de camping ook direct aan zee.

Goed materiaal
Simbo heeft vrijwel alle materialen zoals fietsen, tenten, watersportmaterialen, sport- en speluitrusting e.d. in eigen beheer. Hierdoor kunnen we garanderen dat alle materialen van de beste kwaliteit zijn. De materialen worden door ons nieuw aangeschaft, goed onderhouden en regelmatig vervangen.

Veilig uitgaan (13-16 jaar)
Bij Simbo zorgen we ervoor dat je tijdens je vakantie veilig uit kunt gaan.

  • zomerkampenWe maken van te voren speciale afspraken met disco-eigenaren zodat ook jongeren van jouw leeftijd leuk en veilig uit kunnen gaan!
  • Bij het uitgaan gaat de reisleiding altijd met je mee. Ze weten precies waar je moet zijn voor een leuke avond. 
  • Gebruik van alcohol is verboden, de reisleiding ziet hier op toe.
  • Na het uitgaan ga je met de gehele groep of in kleine groepjes, samen met een reisleider terug naar de camping.

Comfortabel en veilig vervoer
Als je met de bus naar je bestemming reist, reis je Royalclass. Royalclass houdt onder meer in dat je meer beenruimte hebt, waardoor je reis comfortabeler is. De touringcars zijn uitgerust met dvd-speler, bar, airco en toilet. De busmaatschappijen waar we mee samenwerken zijn in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf of het ISO 9001 keurmerk.