NIEUW: Simbo Flexkamp

 

1,2,3... of 4 dagen mee op kamp? Dat kan! Op dinsdag aankomen en donderdag naar huis? Geen probleem! Met een Simbo Flexkamp is alles mogelijk.

Misschien ben je nooit eerder op kamp geweest en vindt jouw vader of moeder het eigenlijk te spannend om jou te moeten missen? Geen punt, dan biedt een Flexkamp uitkomst! Probeer het 1 dag en ontdek of dit iets voor jou en je ouders is.

Ga mee op Simbo kamp voor €99
Het is natuurlijk het allerleukst om samen met de rest van de groep op zondag te beginnen en op zaterdag te eindigen, maar soms lukt dat niet. Misschien moeten je ouders werken of omdat jullie zelf nog op vakantie gaan. In dat geval is een Flexkamp de oplossing! Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven en je aankomst- en vertrekdag bepalen. Dat is flex zeg!

Hoe werkt een Flexkamp?
Je bepaald zelf op welke dag je aan wilt komen en vertrekken. Zowel de aankomst als vertrektijd is ’s ochtends om 08:30 uur. Onze locatie coördinator heeft dan alle tijd om jou te verwelkomen of uit te zwaaien.

Wat krijg ik eigenlijk?
Natuurlijk is alles inbegrepen, vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat jij weer wordt opgehaald. Een echt ‘all-inclusive’ kamp dus. Je krijgt dus 24 uur met vrienden en vriendinnen en waarschijnlijk de zin om langer te blijven ;)

Kan ik uit elk kamp kiezen?
Je kunt naar ieder kamp in Nederland.

En wat als ik ter plaatse toch langer wil blijven?
Dan blijf je langer! Laat het wel even weten aan je vader of moeder en trek je reisleider aan zijn haren, dan gaan wij het voor je regelen.

Oke, waar kan ik reserveren?
Reserveren kan makkelijk per e-mail via info@simbo.nl of door ons te bellen op 033 - 80 80 802. Wij maken alles voor jou in orde.

Voorwaarden

  • Keuze uit alle Nederlandse kampen
  • Aankomst- en vertrektijd is om 08:30 uur
  • Verlenging van het kamp is akkoord zodra de bijbetaling ontvangen is.
  • Niet te combineren met andere kortingen/acties
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Exclusief reserveringskosten à €17,50