Filters

 

CORONA UPDATE

Bijgewerkt op: 15 mei 2020

Wij hebben een man op de maan gezet, via internet communiceren wij met de hele wereld en vliegen de hele aardbol over, maar het coronavirus zet nu de wereld op zijn kop!

Update

In de laatste persconferentie is aangekondigd dat de maatregelen in de aanpak van het coronavirus versoepeld gaan worden. Er komt voorzichtig iets meer ruimte voor kinderen en jongeren. De scholen en kinderopvang gaan weer open. Buitenspelen en sporten is weer (beperkt) mogelijk. De huidige ontwikkelingen geven hoop, maar laten het nog niet toe een definitief besluit te nemen of onze zomerkampen door kunnen gaan. Er zijn nog te veel onzekerheden.

Buitenland

Wij hebben besloten om de kampen naar het buitenland te annuleren. Gezien de onvoorspelbare ontwikkelingen rond het coronavirus en de verspreiding ervan, is dit de beste keuze om de gezondheid van alle deelnemers, reisleiders en medewerkers te kunnen waarborgen.

Veiligheid

Wij richten alle aandacht op onze eigen locatie en accommodaties in Bergeijk. Andere locaties zijn gecanceld en uit het programma gehaald. Bergeijk biedt de beste mogelijkheden om, naar de richtlijnen van het RIVM en het overheidsbeleid, aanpassingen te maken om kampen (gedeeltelijk) door te kunnen laten gaan. De accommodaties zijn ruim met een groot aantal slaapkamers en veel bewegingsvrijheid. Er is een eigen terrein met manege, bos en speelvelden. Daar zijn voldoende mogelijkheden om een veilige omgeving en een mooi activiteitenprogramma neer te zetten voor het adventure-, pony- en meidenkamp.

Boeken

U kunt zonder financieel risico een zomerkamp bij ons boeken. Simbo is aangesloten bij SGR waardoor de reissom veiliggesteld is. Mocht er toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor de zomerkampen niet door kunnen gaan, dan bieden wij een door SGR gedekte voucher aan waarmee volgend jaar een zomerkamp geboekt kan worden.

Zomervakantie

Wij gaan er van uit dat onze zomerkampen door kunnen gaan en werken aan extra hygiëne maatregelen en de 1,5 meter richtlijn, zodat wij goed voorbereid zijn wanneer de zomervakantie van start gaat. De gezondheid van alle deelnemers, reisleiders en medewerkers staan voor ons altijd op de eerste plaats. Wat zou het fijn zijn als wij straks uw kinderen mogen verwelkomen!

 

Blijf gezond & tot snel!