Banner Image Banner Image

Filters
Wij gaan door naar 2022!

Konden we maar net als Marty en Doc reizen door de tijd. Dan zouden we een hele grote sprong maken naar de toekomst. In de legendarische film Back To The Future II gaf Doc al het advies om niet naar 2020 te reizen. Kon hij soms echt in de toekomst kijken?wink 

“Whatever you do, don’t go to 2020”

Afgelopen jaar hadden wij nog de illusie dat alles deze zomer weer als vanouds zou zijn. Helaas gooit Covid-19 nog steeds roet in het eten en is het virus nog onder ons. De beelden en berichten in het nieuws zeggen genoeg. Laten we vooral gezond blijven en goed op elkaar passen.

 

Het zijn onzekere tijden. Wij hebben de keuze gemaakt om achter de schermen door te gaan, maar nog geen kampen en/of vakanties uit te voeren. 

 

In 2022 staan wij voor je klaar om weer te kunnen doen waar we goed in zijn: Vakanties en kampen organiseren voor kinderen in alle leeftijden. 

 

Onze kampen
Ons verhaal

Stoere Simbo kampen

Simbo is dé specialist in vakanties & themakampen voor jongens en meiden. In de zomervakantie organiseren we toffe kampen en vakanties in binnen- en buitenland. Met altijd kleine leeftijdsgroepen, onze all-inclusive formule en 24/7 begeleiding.

Lees meer

  • Dé specialist in vakanties en kampen in binnen- en buitenland
  • Een onvergetelijke tijd met jongens en meiden van jouw leeftijd
  • Maak vrienden en vriendinnen voor het leven
  • Even niks moeten maar alleen doen wat jij leuk vindt